Nieuwjaarsduik, 5 januari

Zandeiland 4, Vinkeveen

 

 

Het begin van een nieuw jaar is in zicht en de start van het nieuwe jaar moet gevierd worden. Daarom organiseert Duikteam Loosdrecht een Nieuwsjaarduik. Deze zal zijn op zondag 5 januari om 13:00 uur, Zandeiland 4 te Vinkeveen.

 

Voor de bikkels onder ons; een droogpak of dubbel 7 is geen luxe maar een eis om aan de duik mee te doen! Voor de niet-duikers; kom gezellig langs voor een hapje en een drankje. Meld je wel aan.

 

Wij vragen je om te reageren op dit Event zodat wij kunnen bekijken hoeveel belangstelling er is

voor deze activiteit en uiteraard in verband met de catering.

 

LET OP! DE NIEUWJAARSDUIK KAN ALLEEN DOOR GAAN BIJ MINIMAAL 10 AANMELDINGEN AANGEMELD VIA DIT EVENT.


Wintertraining, Duikcentrum Loosdrecht

9 januari, 23 januari, 6 februari

 

 

Het zomerseizoen zit er alweer op. Vanaf donderdag 3 oktober starten we met ons winterseizoen, tweewekelijks, in het zwembad van Duikcentrum Loosdrecht.

Voor degene die aan conditietraining willen doen is de aanvang 19.30 uur, vanaf 20.00 uur starten we met diverse duikskills. Degene die aan de conditietraining mee willen doen worden verzocht om hun duikset voor de conditietraining vast in elkaar te zetten. Tijdens de conditietraining zijn alleen de mensen in het water die aan de training meedoen. Doe je alleen mee met het duiktechnisch gedeelte van de avond, dan ga je even voor 20.00 uur de zwemzaal in om je set in elkaar te zetten.

 

Het waterwerk zal tot ongeveer 21.30 uur duren. Daarna is er tijd genoeg om na te praten en duikplannen te maken.

Er wordt gedoken met je eigen duikset inclusief fles. Mocht je zelf geen duikset hebben, dan kan er gebruik worden gemaakt van het duikmateriaal van het Duikcentrum.

 

Let op! Heb je op een Duikteam avond vragen over duikmaterialen en/of opleidingen, dan verzoeken wij jullie dit te bespreken tussen 19.00 uur en 19.30 uur.